MENU
Головна » 2017 » Квітень » 15 » Бінарний урок
15:24
Бінарний урок

     „Знаєте, чому народилося мистецтво? Тому що людина не може сприймати світ одним лише розумом. Його необхідно сприймати ще й серцем, через почуття”, - говорив актор і режисер С.В. Образцов. Мистецтво вважають найсприятливішим засобом прилучення дитини до культури і духовних цінностей. Воно несе в собі невичерпне багатство досвіду, накопиченого людством. Всі його види – архітектура, театр, живопис, музика, народна творчість – впливають на моральну і духовну свідомість дитини, на її естетичний розвиток. Завдяки мистецтву ми можемо знайти шлях до серця дитини навіть у тому випадку, коли питання доброти, совісті, чистоти до цих пір були їй байдужі.

   14 квітня 2017 року у районній дитячій школі мистецтв вперше відбувся бінарний урок двох відділів – фортепіанного та класу образотворчого мистецтва. Урок підготували викладач фортепіанного відділу – Максудова Н.В. та викладач класу образотворчого мистецтва – Смаровоз О.В. Захід готувався протягом трьох місяців, учні образотворчого класу були попередньо запрошені на невеличкий концерт учнів фортепіанного відділу. Вихованці ДШМ разом з викладачами вибрали та обговорили твори, які вони будуть відображати на полотні. Усі учні готували творчий аналіз своїх робіт, який представили на відкритому уроці.

З метою популяризації літератури з мистецтва бібліотекар Віньковецької ЦРБ Ш.Юськова під час бінарного уроку „Музика пензлем” презентувала учням Віньковецької ДШМ викладку літератури „Світ за вікном”.

 

Переглядів: 368 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar