MENU
Головна » 2018 » Травень » 18 » Бліц-турнір "Європа: Що? Де? Коли?"
19:05
Бліц-турнір "Європа: Що? Де? Коли?"

     18 травня, в переддень відзначення Дня Європи в Україні, працівника Віньковецької районної бібліотеки для дітей проведено бліц-турнір "Європа: Що? Де? Коли?".    День Європи - це гарна нагода дізнатися більше про Європу, зібратися разом та розважатися. Учасниками змагань на кращого знавця звичаїв, історії, традицій, кухні, митців Європи стали учні 8 А класу та 4-го  класу гімназії Віньковецького НВК, які утвори дві команди. Бліц-турнір оцінювали журі у складі Оксани шпак, бібліотекаря ЦРБ, та Богдана Волковинського, учня 7-го класу гімназії.

    Змагання відбулись у невимушеній, цікавій та веселій атмосфері, усі учасники показали свої знання, ерудицію та дотепність. Час змагань пройшов зовсім непомітно. За результатами  перемогла команда учнів 8 А класу, які отримали грамоту та пам'ятний подарунок.

Крім того працівниками бібліотеки було проведено презентацію книжкової виставки "Україна - європейське майбутнє".

 Звучали у дружньому колі пісні під акомпанемент гітари Богдана Волковинського. Усі учасники бліц-турніру залишали бібліотеку із гарним настроєм та новими і цікавими знаннями про Європейський союз.

Переглядів: 276 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar