MENU
Головна » 2018 » Грудень » 14 » Чорнобиля гіркий полин...
16:20
Чорнобиля гіркий полин...

.Щороку 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Саме ці люди ціною свого здоров'я долали наслідки страшної катастрофи, яка сталася 26 квітня 1996 року. Саме цього дня у читальній  залі Віньковецької районної бібліотеки відбувся відкритий діалог за участі представників районної влади, районної громадської організації «Союз Чорнобиль України” та всіх, хто причетний до забезпечення соціальних гарантій цій категорії людей.
 На наболілі питання ліквідаторів відповідали голова районної державної адміністрації О.А.Коцемір, голова районної ради П.А.Ходюк, селищний голова В.О.Ананчук, начальник Віньковецького відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області 
М.І.Тернавська, начальник управління праці і соціального захисту населення В.Ф.Курманський.

.Грамоти та подяки за ліквідаторам вручив начальник Віньковецького відділення поліції І.С,Кшемінський.Чорнобильцям розповіли про пенсійну, медичну реформу, щойно відкриту палату чорнобильців в центральній районній лікарні, перерахунок субсидій та багато інших актуальних питань. 
Як живеться сьогодні тим, хто пожертвував своїм здоров’ям заради нашої з вами безпеки? Нелегко. Це люди, які пережили багато, та які сьогодні заслужено хочуть до себе уваги й розуміння. І керівництво району осторонь не стоїть, надаючи реальну фінансову допомогу. А безпосередній діалог влади та представників чорнобильських організацій допоміг визначитися з подальшими кроками.

.А заключним акордом зустрічі, який подарував присутнім веселий настрій та гарні емоції стали пісні, у виконанні огневежців П.І,Старости, Г.Н.Тарнавського та І.Ф.Гринькевича, заслуженого працівника культури України.

Переглядів: 241 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar