MENU
Головна » 2018 » Грудень » 7 » День місцевого самоврядування
15:35
День місцевого самоврядування

     Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. З нагоди Дня місцевого самоврядування, 7 грудня у районному будинку культури відбулися святкові урочистості.

 На святі були присутні голова Віньковецької районної ради А.П.Ходюк, голова районної державної адміністрації О.А.Коцемір, депутати районної, селищної, сільських рад, керівники районних установ, організацій та представники апарату районної ради.

За багаторічну сумлінну працю, особисті заслуги у вирішенні питань соціально-економічного і культурного розвитку територіальної громади, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування А.П,Ходюк та О.А.Коцемір нагородили Грамотами та подарунками сільських голів, представників виконавчого апарату районної ради, депутатів Віньковецької районної ради та працівників сільських рад.

З вітальним словом до присутніх звернулися  голова Асоціації сільських та селищної ради Віньковецького району, селищний голова В.О.Ананчук та голова Віньковецької районної профспілкової організації працівників державних установ О.В.Троян., який теж відзначив кращих профспілчан грамотами та грошовими преміями.

Гарного настрою усім присутнім додав пісенний розмай у виконанні Ігоря Кукурудзи, Наталіє Косарєвої, Ірини Рейтаровської, Крістіни Премякової та запальний «Дубо-танець» від учасників зразкового танцювального ансамблю дитячої школи мистецтв «Чарівний каблучок».

Переглядів: 208 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar