MENU
Головна » 2017 » Травень » 24 » День вшанування Героїв України
11:17
День вшанування Героїв України

  23 травня - День вшанування Героїв України. Свято встановлене на честь Українських вояків - борців за волю України, передовсім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, опришків, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.    Україна живе, бореться, житиме і перемагатиме.
    З нагоди Дня Героїв 23 травня у читальній залі Віньковецької РДБ  відбувся урок-реквієм «Герої не вмирають», учасниками якого стали учні 4-го класу гімназії Віньковецького НВК з класним керівником Гуменюк Л.С. 
    Вели захід Ш.Юськова та М.Жук. Вони розповіли про історію відзначення 23 травня як Свята Героїв, водночас було представлено мультимедійну презентацію «Згадай героя». Упродовж заходу «Герої не вмирають» згадали вояків УПА, ветеранів Другої світової війни, українських патріотів-націоналістів, Героїв Небесної сотні, бійців АТО, усіх, хто боровся за незалежність та свободу України. Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества та справедливості пожертвував собою, а також поіменно згадали наших героїв-земляків, які загинули в мирний час у зоні АТО. 
     Перед присутніми виступив учасник АТО Сергій Бородатий.
     Мистецькі номери представила методист РБК Наталя Шевчук. 
     Україна - це країна добрих, щирих, привітних і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищалися від ворога. 
    Ми закликаємо пам’ятати всіх героїв, які віддали життя за наше майбутнє. Хай пам’ять про усіх невинно вбитих згуртує нас, додасть сили, мудрості, наснаги для зміцнення своєї держави.
   Вічна пам'ять всім борцям за волю України. Їхній подвиг забути не маємо права.

 

Переглядів: 320 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar