MENU
Головна » 2018 » Лютий » 15 » Яскраві барви Дня святого Валентина
10:48
Яскраві барви Дня святого Валентина

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина.

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий.

Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

За традицією, весело та креативно День святого Валентина відсвяткували в РБК, де відбулась конкурсна програма «Пан + /- Пані», насичена оригінальними жартами ведучих,  веселими конкурсами,  привітаннями.

У дружній атмосфері  команда хлопців під керівництвом Богдана Волковинського та команди дівчат під керівництвом Наталії Шевчук змагались за звання найрозумніших, найспритніших та найактивніших. Цей розважальний захід відбувся у форматі одного з відомих в Україні телешоу.

Кілька раундів з цікавими завданнями пройшли дуже швидко. Окрім конкурсів, де варто було проявити теоретичні знання з історії, культури чи мистецтва, були й практичні завдання – заплітання коси, майстрування табуретки, танцювальний конкурс, вікторини на знання мультфільмів тощо.

Яскравих та приємних вражень додали музичні номери у виконанні Ірини Рейтаровської, Наталії Шевчук, Богдани Гарбуз, Богдана Волковинського.

Фіналом святкового вечора стало визначення пар у номінаціях: "Найромантичніша", "Найартистичніша", "Найніжніша", "Найкреативніша", нагородження учасників свята пам'ятними  подарунками та святкова дискотека. 

 

Переглядів: 297 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar