MENU
Головна » 2017 » Серпень » 25 » Хмельниччина відзначає 26-ту річницю Незалежності України!
16:34
Хмельниччина відзначає 26-ту річницю Незалежності України!

    24 серпня у 26-ту річницю незалежності України святкова делегація Віньковенцького району головними представниками якої стали: голова райдержадміністрації В.Б.Лелюка, його заступники В.Лужняка та М.Білоус, заступника голови районної ради В.Ящука та керівники відділів РДА, взяла участь у святкових урочистостях у м.Хмельницький.

    В рамках урочистих заходів до уваги жителів міста та області представлено наметове містечко  “Українська хата”. Віньковеччина презентувала  сою "хатинку", де крім старовинних речей презентувались і роботи викладачів та вихованців будинку дитячої та юнацької творчості, проект бібліотечних працівників району "Віньковеччина вишивана".

    Новинкою у святкуванні стала акція "Пиріг єднання", до якої,певна річ, долучився і наш район передавши 100 пиріжків для створення єдиного пирога на майдані Незалежності у м. Хмельницькому. 

   Представили Віньковеччину на головній сцені області в етнокостюмах «Жива традиція», які були наданні колективом "Джерело" (с. Пилипи-Олександрівські) та традиційний костюм с. Зіньків , а також вокальні номери подарували для хмельничан концертно-волонтерська бригада «Граймо» (РБК) та солістка Анна Пиптюк, переможниця районного етапу конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» в рамках міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOR».

 

  

  

 

Переглядів: 328 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar