MENU
Головна » 2018 » Березень » 8 » Концерт до 8 Березня в районному будинку культури
14:46
Концерт до 8 Березня в районному будинку культури

Недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає, природа починає прокидатись. Як починається буяння природи – перші квіти соромливо тягнуться до перших сонячних променів, розпускаються бруньки на деревах, так само буяє весною і жіноча краса. Свято 8 Березня завжди асоціюється з весною, ніжністю, красою та теплом, але найбільше - з жіночою красою та витонченністю.

В середу, 7 березня, у районному будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному Жіночому Дню – 8 Березня. Напередодні свята весни у смт. Віньківці, після тривалого капітального ремонту, урочисто відкрили районний будинок культури. І ось вперше, в святково прикрашеній залі районного будинку культури зібрались прекрасні представниці Віньковецького району, щоб почути теплі та щирі слова до свята. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.

Привітати славне жіноцтво завітали народний депутат України Віктор Бондар та очільники району: голова районної державної адміністрації Віталій Лелюк, голова районної ради Анатолій Ходюк, селищний голова Василь Ананчук.  

«Нехай збудуться всі ваші надії, плани і мрії. Нехай ваша щоденна праця окупиться щасливою долею ваших дітей, онуків, близьких. Щастя Вам, здоров'я і добра, родинної злагоди та затишку. Хай завжди на ваших обличчях сяють щасливі усмішки. Удачі Вам у всьому і завжди!», – звучали слова привітання чарівному жіноцтву.

Віктор Бондар не тільки теплими щирими словами вітав присутніх у переповненній залі, а й вручив директору будинку культури подарунок - сучасний мікшерний пульт та радіомікрофони, для забезпечення кращого озвучування заходів, яких тут проводиться чимало. 

Перед початком концерту районне керівництво нагородило жінок , які працею прославляють Віньковичинну титулами "Жінка 2018 року". Квіти, грамоти та подарунки з рук очільників району отримали  кращі із кращих.

А далі розпочався грандіозний святковий концерт. Звучали пісні, радували запальні танцювальні номери, які дарували працівники РБК, викладачі та вихованці ДШМ та аматорські колективи.

Приємним видався передсвятковий вечір, жінки з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали всіх учасників свята, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції, адже святкові дійства на 8 Березня завжди були особливими, тому що весна, як і жінка дає початок розвитку і розквіту природи та життя.

 

Переглядів: 408 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar