MENU
Головна » 2019 » Січень » 30 » Пам'ятай про Крути
14:23
Пам'ятай про Крути

    29 січня у День пам’яті героїв Круті відбулася  година пам'яті "Згадаємо юність, що згоріла в Крутах", яку проведено працівниками районної дитячої бібліотеки для учнів 9-10 класів Віньковецького ліцею.
    Ведучі заходу Марина Жук та  Олександр Павлюк ознайомили з однією із трагічних сторінок історії України, яка відбулася у січні 1918 року на залізничній станції  Крути, наголосивши на тому, що 29 січня 1918 року – це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу української нації. Жертовності та героїзму Крут забувати не можна.

  Надзвичайно лірично звучали поезія та прозові рядки у виконанні учнів 9 класу ліцею Василя Андрухова, Богдана Ковальського, Валерії Жук, Дарії Залуцької, Даніели Матковської.
  Наталія Косарєва, методист РБК,  виконала для ліцеїстів пісню  "Мальви", що стала присвятою усім матерям, що у всі часи відряджали своїх дітей на війну.
   Наприкінці години пам'яті присутні були ознайомленні з книжковою виставкою «Пам’ятай про Крути», де представлені друковані видання із фонду ЦРБ про подвиг українських юнаків, який навічно залишиться в історії як символ національної честі, та нескореного духу нашої нації.

  

Переглядів: 239 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar