MENU
Головна » 2017 » Лютий » 2 » Підсумкова нарада працівників культури
17:22
Підсумкова нарада працівників культури

31 січня в  залі засідань Віньковецької РДА відбулась підсумкова нарада працівників культури Віньковецького району, в роботі якої взяв участь голова районної державної адміністрації В.Б.Лелюк. Під час свого виступу Віталій Борисович  звернув увагу присутніх на вдосконалення роботи як клубних, так і бібліотечних установ району, впровадження нових, сучасних методів для розвитку культурного життя району. А також побажав працівникам цієї сфери натхнення та успіхів у роботі. 

  Про підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури у 2016 році  та завдання на 2017 рік інформувала начальник відділу культури РДА О.В.Слишинська.  Директор центральної  районної бібліотеки Л.М.Нетреба розповіла про роботу книгозбірень району у 2016 році та окреслила пріоритетні напрямки роботи на 2017 рік. Також про проведену  роботу у 2016 році інформували директор школи мистецтв І.М.Бідюк, методист районного будинку культури Г.П.Фурман, заступник директора по роботі з дітьми ЦБС М.І.Жук.

     На нараді обговорювались питання збереження і розвитку культурно-дозвіллєвої інфраструктури закладів культури, збереження нерухомих пам’яток культурної спадщини, залучення позабюджетних коштів, продовження тісної співпраці між закладами культури району. Досвідом роботи сільського закладу культури поділилась директор Великоолександрівського  СБК Т.Комаха.
    Також працівникам культури було вручено дипломи та грамоти за культурно-просвітницьку роботу та творчі здобутки.

 

Переглядів: 320 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar