MENU
Головна » 2018 » Лютий » 16 » Поставте скибку хліба на стакан…
11:45
Поставте скибку хліба на стакан…

15 лютого в Україні відзначається день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані та інших країнах, вшанування всіх воїнів-інтернаціоналістів.

З цієї нагоди в Віньковецькому РБК відбулися урочистості з вшанування учасників бойових дій на території інших держав «Поставте скибку хліба на стакан…».
 

З вітальним словом до присутніх виступили перший заступник голови районної державної адміністрації В. Лужняк, голова районної ради А. Ходюк, заступник голови районної організації Української спілки ветеранів Афганістану А. Коваль, районний військовий комісар О. Мельник.

Вшанувати пам'ять тих, які віддали своє життя в запеклих боях,привітати чоловіків, котрим пощастило повернутися в рідні домівки після афганського пекла, прийшли також рідні і близькі, друзі, вчителі і молодь, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудові колективи та населення району.

В концертній програмі прозвучали пісні у виконанні Наталії Шевчук, Ірини Рейтаровської, Генріха Тарнавського, Петра Старости, Івана Гринькевича

Після слів вітань та нагороджень присутні взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Переглядів: 327 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar