MENU
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Рабство ХХІ століття – торгівля людьми
12:12
Рабство ХХІ століття – торгівля людьми

    .18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.
      Цього дня у всіх куточках України відбуваються мирні акції на підтримку боротьби із рабством ХХІ століття.
      Віньковеччина долучилася до всесвітньої акції «Хода за свободу», спрямованої на підвищення рівня обізнаності населення з проблемами торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить.
      Захід не є протестом, це – мовчазна і мирна хода, яка відбувається вже п’ять років поспіль – у захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз перебувають у рабстві. 
      У смт Віньківці небайдужі громадяни, учнівська молодь та представники державного сектору розпочали акцію на площі Слави, біля Віньковецького ліцею о 13:00 год.
      Учасники ходи пройшли вулицями Заславська, Соборної України та Гагаріна до районного будинку культури, де було проведено інформаційну годину «Рабство ХХІ століття – торгівля людьми».
     
.Працівники бібліотеки спільно з т.в.о. першого заступника голови Віньковецької районної державної адміністрації, керівником апарату О.П.Приймачук, директором Віньковецької районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості О.В.Трояном,  начальником сектору кримінальної поліції 
ВП Ярмолинецького ВП ГУНП О.В.Дурачом та сімейним лікарем Віньковецького центру первинної медико-санітарної допомоги І.С.Рудь розглянули  низку питань, пов'язаних із сучасною ситуацією боротьби з торгівлею людьми в Україні та світі.

Переглядів: 212 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar