MENU
Головна » 2017 » Серпень » 25 » Відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України!
16:09
Відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України!

     23 серпня на Віньковеччині відбулися заходи до Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Дня Незалежності України.

     Розпочався захід з яскравого флеш-мобу у виконанні вихованців районної дитячої школи мистецтв. З найбільшим національним святом всіх присутніх привітали голова райдержадміністрації В.Лелюк, заступник голови районної ради В.Ящук, військовий комісар Віньковецького районного військового комісаріату, підполковник О.Мельник та заступник селищного голови В.Карпов. "Шановні земляки! Щиро зичу вам миру, міцного здоров’я, добра і процвітання, родинної злагоди і життєвих перемог! Нехай серця ваші наповнюються вірою, гордістю та відповідальністю за розбудову нашого краю!" - зазначив голова районної державної адміністрації Віталій Борисови Лелюк.
    З нагоди свята керівники району вручили відзнаки обласної, районної адміністрацій та ради. Грамотами районної державної адміністрації та районної ради відзначено директора Віньковецької ЦБС Л.М.Нетребу та завідуючу Великоолександрівської сільською бібліотекою  Г.І.Коржак.

       Під час свята було представлено проект "Віньковеччина вишивана", що був ініційованим та втіленим в життя бібліотечними працівниками району.

  В ході урочистостей відбулося покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Алеї українських патріотів.

  Працівники культури усіх сільських та селищної рад району презентували на святкуванні сніп та святкові столи, які утворили справжній стіл єднання. А усіх гостей пригощали  смаколиками за старовинним рецептами своїх односельчан. 

   Продовженням заходів до Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Дня Незалежності України став святковий концерт за участі вихованців та викладачів дитячої школи мистецтв, талановитих артистів, відомих колективів Віньковеччини.

 

   

 

Переглядів: 333 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar