MENU
Головна » 2017 » Червень » 2 » Випускний вечір та звітний концерт Віньковецької дитячої школи мистецтв.
16:36
Випускний вечір та звітний концерт Віньковецької дитячої школи мистецтв.

31-го травня у Віньковецькій дитячій школі мистецтв відбувся урочистий випускний вечір «На крилах прощального вальсу» та звітний концерт вихованців ДШМ.

Дванадцять юних талановитих випускників різних відділів: фортепіанного, народного, образотворчого та хореографічного покидали нашу школу в оточенні першокласників під звуки духового оркестру.

 Усі небайдужі до музичного мистецтва та дитячого музичного виконання зібрались у кінотеатрі «Заслав’я», де проходили  святкові урочистості.

Свідоцтва про закінчення Школи Мистецтв випускникам вручав директор школи – Бідюк Ігор Миколайович. 

На свято завітали керівники району: голова Віньковецької районної ради Ходюк Анатолій Петрович, перший заступник голови Віньковецької райдержадміністрації Лужняк Володимир Олександрович, начальник відділу культури Слишинська Олена Вікторівна.

Цього року у програмі концерту було багато яскравих сольних та ансамблевих номерів у вокальному, інструментальному та хореографічному виконанні вихованців школи. Тому усі присутні  гарячими оплесками тепло вітали кожен виступ.

Викладачі щиро раділи за своїх випускників. Саме вони навчили їх відчувати та відтворювати красу музичного та образотворчого мистецтва, щиро віддавати тепло своїх сердець.

Посмішки, привітання, слова подяки, виступи учнів створили справжню святкову атмосферу.

Бажаємо всім учасникам – не зупинятись на досягнутому і сподіваємось, що всі присутні на святковому вечорі отримали заряд енергії та натхнення на довгий час! Нехай щастить Вам, наші юні таланти!

Переглядів: 400 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar