MENU
Головна » 2018 » Грудень » 5 » Волонтери – люди доброї волі
11:42
Волонтери – люди доброї волі

5 грудня у день відзначення Міжнародного дня волонтерів у читальній залі  бібліотеки відбулась зворушлива зустріч волонтерів та учнів Віньковецького ліцею, яку підготували працівники бібліотеки спільно із  гуртківцями «Ми – українці» Віньковецького БДЮТ, якими керує І.Люба. Звичайно, навіть при всьому бажанні зібрати всіх, хто протягом цих років збирав продукти, одяг, гроші, возив їх на схід, звеселяв і підтримував щирою піснею майже на першій лінії оборони наших хлопців, неможливо. Тому про свої враження  та  волонтерську діяльність розповідали дітям С.В.Сокіл, Н.М.Кохан, Л.С.Гуменюк, Т.С.Гвоздовська, Т.В.Кухарська, А.І.Любий. 

    Після надзвичайно ліричного виконання Н.Кохан пісні "Мить", із репертуару гурту "Океан Ельзи", у багатьох присутніх у залі забриніли сльози . Власний вірш «Війна» продекламувала Діана Петровська, про волонтерський рух у ліцеї розповіла Вікторія Садлій, а дівчата патріотичного гуртка виконали танець.

  Учні ліцею вручили А.І.Любому, який незабаром вирушить на схід України із черговою волонтерською поїздкою,  листи та малюнки для наших солдатів.

      .Закінчуючи зустріч, ведучі М.Жук та І.Люба підкреслили, що волонтерська діяльність має неоціненне значення, тільки добро збереже чарівний світ нашої рідної землі. На ньому тримається все людство! Коли кожен із нас буде добрим і милосердним, справедливим, .щирим, буде жити за правилами людяності і добра, наше спільне життя і майбутнє буде щасливим і прекрасним. А наша рідна Україна стане багатою і незалежною державою, де в першу чергу будуть піклуватися про людину, її добробут.  .

Переглядів: 261 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar