MENU
Головна » 2017 » Квітень » 15 » Волонтерська поїздка в зону АТО
15:15
Волонтерська поїздка в зону АТО

    Пасха – саме світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя над смертю, свято яке несе в собі філософію добра та милосердя.. Саме цієї пори серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків.
    У дні, коли кожна українська сім’я готується до Великодня, ми не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій. Кожен повинен відчути свято Великої Пасхи. Задля того, щоб підтримати бойовий дух наших земляків, які перебувають в зоні АТО та подарувати їм частинку душевного тепла тих, заради кого вони воюють працівники культури за ініціативи Віньковецької районної державної адміністрації організували волонтерську поїздку з 10 по 13 квітня
      Працівники культури на чолі із заступником голови райдержадміністрації В.О. Лужняком під час поїздки відвідали два військові шпиталі, підрозділ «Айдар», блокпост «Бахмутська січ», відбулися зустрічі з нашими земляками-військовослужбовцями з Віньковеччини, які знаходяться безпосередньо на передових позиціях.
    За час поїздки волонтерами проїдено 2400 км, концертною бригадою «Граймо» надано 4 концерти.
    В переддень Великодня крім необхідної гуманітарної допомоги були роздані і  понад 250 великодніх пакунків (писанки та крашанки, паски, здобна випічка та солодких смаколики) із листівками від вихованців БДЮТ, смачні вареничк, які наліпили учні та вчителі Віньковецького НВК – аби  приємні миті світлого свята Христового Воскресіння родинне тепло і затишок відчули в зоні АТО бійці з Віньковеччини, перебуваючи так далеко від рідних домівок, на рубежах захисту миру і спокою в нашій державі.


 

Переглядів: 332 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar