MENU
Головна » 2017 » Листопад » 10 » Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва
09:39
Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дев'ятого листопада в кінотеатрі "Заслав'я" відбулися святкові урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Голова районної ради А.П.Ходюк у вітальному слові підкреслив високий рівень професійної майстерності тих, хто працює у галузі культури району, організовує та підтримує творчі колективи. Побажав присутнім і їхнім родинам злагоди, затишку та благополуччя, натхнення та творчих успіхів. 
До вітань долучилися перший заступник голови райдержадміністрації В.О.Лужняк та начальник відділу культури  райдержадміністрації О.В.Слишинська. 
Із щирим поетичним словом до присутніх звернувся очільник районної літературної спілки "Огневежа" П.І.Староста.
На знак глибокої поваги та за активну культурно-просвітницьку діяльність, розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами районної ради та адміністрації, відділу культури райдержадміністрації. 
І, навіть, у своє професійне свято талановиті працівники культури та майстри мистецтва не залишили присутніх на святі без своєї творчості, - як завжди дарували гостям душевні пісні та проникливі музичні композиції.

 

  

 

 

 

Переглядів: 339 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar