MENU
Головна » 2017 » Травень » 13 » День Матері у дитячій школі мистецт
17:38
День Матері у дитячій школі мистецт

13 травня у Віньковецькій  ДШМ відбувся концерт, присвячений Дню Матері. Це свято вже 17 рік приходить в Україну. І наші учні щиро і радо вітали матерів піснями і грою на різних музичних інструментах. До концертних номерів  демонструвалися на сцені ілюстрації- фотографії матерів.

Зі сльозами на очах слухали присутні  пісню «Мамо, вечір догора»  у чудовому виконанні Січкар Іванки, вразила піснею «Мій край» Стахович Олександра. Милою і веселою була «Дюймовочка» у виконанні Курбанової Андріани. Павлішина Мар’яна співала «Гарно поряд з мамою», a Підфігурна Настя виконувала пісню «Квіти маминого дому», слова до якої написав її дідусь Геннадій Тернавський. В концерті брали участь і інші вокалісти.

Потішили мамів також учні-піаністи Хоптяна Олександра, Андрій Муравинець, Федорчук Софія. Перші свої твори зіграли і учні-сопілкарі Польова Діана та Нігловська Олександра.
Сміливо вітали мамів на баянах та гітарі Трембовецький  Павло, Довгань Дмитро та інші.
Порадував присутніх  хор учнів  молодших класів. Вони виконали пісню «Свято наших мам».

Завершувала концертну програму  Мазуренко Ангеліна з піснею «Заспівай же пісню мамо». В цілому концерт пройшов в теплій, задушевній атмосфері. 

Переглядів: 297 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar