MENU
Головна » 2017 » Лютий » 15 » День Святого Валентина
11:22
День Святого Валентина

14 лютого в приміщенні Віньковецького НВК відбулася конкурсно-розважальна програма до Дня Закоханих організована районним будинком культури.

У програмі вирішувалось, кому з учасників присвоїти почесні звання «Найкреативнішої пари», «Найартистичнішої пари» та звання «Валентин та Валентина – 2017». Також глядачами була визначена пара, яка сподобалась своєю оригінальністю,  безпосередністю та романтичністю, і якій, в результаті, присвоєно звання «Пари глядацьких симпатій».   

А участь в конкурсній програмі цього року взяли:

Пара № 1 - Аня Пиптюк (с. Говори) та Валентин Побережний (смт Віньківці);

Пара № 2 - Даяна Казаку (с. Гоголі) та Валентин Долгов (с. Женишківці);

Пара № 3  - Каріна Галкіна та Олександр Савіцький  (с. Зіньків).

До складу журі ввійшли: режисер Віньковецького РБК Ольга Михайлівна Ялтусевич; художній керівник Віньковецького РБК, заслужений працівник культури Галина Петрівна Пустова; методист Віньковецького районного методичного кабінету відділу освіти Оксана Миколаївна Штанько; викладачі Віньковецької ДШМ Ігор Володимирович Кукурудза та Олександр Анатолійович Коцемір.

Розпочали шоу-програму володарі кубку Західної України «Intisar Dance 2016» та бронзові призери обласного конкурсу мистецтв «Кришталева зірка» колектив «Сюрприз» Віньковецької ДШМ (Керівник – Лідія Маліновська) ковбойським танцем.

 Знайомство з парами розпочалось у конкурсі «Візитка», де конкурсанти розповідали про себе за допомогою відео-презентації. А щоб пари трохи розворушились, продовжили конкурсну програму «Гігантською скакалкою». Наступними були конкурси «Вгадай мелодію», де учасники відгадували сучасну українську музику; «Озвучення мультфільму», де пари демонстрували свої акторські здібності та вміння придумувати цікаві сюжети до мультфільмів «Льодовиковий період 5», «Нікчемний я 2» та «Зоотрополіс»; «Серенада», де хлопці співали своїй другій половинці реверсні пісні, що дуже сподобалось глядачам; «Танцювальний конкурс», в якому пари розповіли про свої улюблені професії та показали наскільки володіють танцювальними па. Для вболівальників кожної пари був проведений традиційний конкурс «Збери літери».

У перерві між конкурсами лунали музичні вітання з Днем Закоханих від Ірини Рейтаровської, Ліани Хмільовської, Дарії Лисої, дуету Богдана Волковинського та Катерини Білоус, танцювальних колективів: «Сюрприз» (Кер. – Л.М. Маліновська) та дівчат Віньковецького НВК (Мар’яни Слободян, Мар’яни Косован, Ірини Рейтаровської).

 З глядачами були проведений танцювальний конкурс та розіграна лотерея з різними тематичними призами. Також глядачами була визнана «Пара глядацьких симпатій». Нею стала пара № 3 Каріна та Олександр.

Звання «Найкреативніша пара» удостоїлись пара № 1 Аня та Валентин.

«Найартистичнішою парою» визнано пару № 3 Каріну та Олександра.

А переможцями конкурсу до Дня Закоханих стала пара № 2 Даяна та Валентин, які показали найкращі результати у більшості конкурсів і удостоїлись звання «Валентин та Валентина – 2017». Кожна пара раділа участі у заході та своїм досягненням. А переможці раділи вдвічі більше, так як у Валентина в той день був день народження.

Всі, хто мали змогу переглянути це дійство, отримали масу позитивних емоцій.

 

Л.М. Вовк, методист РБК, режисер заходу 

Переглядів: 523 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar