MENU
Головна » 2016 » Грудень » 2 » Дитячий ранок «Дивись на нас, як на рівних»
15:00
Дитячий ранок «Дивись на нас, як на рівних»

  2 грудня до Міжнародного дня інвалідів людським теплом і доброзичливістю наповнився дитячий ранок «Дивись на нас, як на рівних» для дітей-інвалідів з дитинства та їх батьків.

Присутніх в залі вітали голова районної державної адміністрації  В.  Б.Лелюк  та голова районної ради  А.П.Ходюк, начальника управління  праці і соціального захисту населення В.Ф.Курманський, голова Віньковецького  районного товариства інвалідів А.І.Мазуренко, головний спеціаліст Віньковецького бюро правової допомоги В.В.Кубов. Неочікуваним подарунком для усіх став візит депутата Верховної Ради України В.В.Бондаря. Поважні гості та благодійники приїхали не лише зі світлими словами привітання, а й чудовими подарунками та солодощами для кожної дитини, які створили  справжній передноворічний настрій.

 Ведуча свята Галина Пустова, заслужений працівник культури України,  провела для дітей безліч цікавих конкурсів, переможці яких також отримували приємний подарунок. 

Заступник директора по роботі з дітьми Марина Жук презентувала книжкову виставку «Мандруємо книжковим дивосвітом». Всі отримали величезне задоволення від  мульт-вікторина, яку підготувала Шахноза Юськова, бібліотекар І кат. центральної районної бібліотеки. 

Для запрошених у виконанні вихованці дитячої школи мистецтв прозвучав святковий концерт.

І, насамкінець, – хочеться щоби щодня в серці кожного з нас було відчуття необхідності проявляти турботу й гуманне ставлення до людей, які найбільш незахищені в нашому суспільстві.

 

 

Переглядів: 388 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar