MENU
Головна » 2016 » Червень » 2 » Ми всі родом із дитинства
14:00
Ми всі родом із дитинства

     У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають прекрасне і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – чудова пора сподівань, надій та здійснення мрій, воно нерозривно пов`язане з іграми, розвагами, веселощами.

     Завдяки зусиллям Віньковецької райдержадміністрації, Віньковецької районної ради, за підтримки народного депутата України В.Бондара (партія Відродження), приватного підприємця В.Міхалевського (ТМ «Рудь») та настоятеля Свято-Воскресінського храму отця М.Варахоби, діти Віньковецького районну поринули у вирій свята з подарунками, конкурсами та розвагами. 

    Розпочалось свято на площі Слави, де відбувся конкурс дитячого малюнка на асфальті. У залі засідань РДА привітали дітей-сиріт та прийомних батьків.

    Далі свято перемістилось у центральний парк селища, де і відбулось основне святкування. Тут проводились майстер-класи вихованців районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Свої поетичні доробки презентували юні  члени літературного об'єднання "Первоцвіт".

    Уже традиційно пройшов районний вокальний конкурс "Росинка". 

   Працівники бібліотек також активно долучились до святкування, провівши презентацію нових книжкових новинок, дефіле літературних героїв та фотографування  у тематичних рамках. А також цікавинкою свята став боді-арт у стилі мехенді.

                           

 

Переглядів: 298 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar