MENU
Головна » 2019 » Жовтень » 8 » Не каюсь, не змінююсь, завжди я тільки Такий ...
11:42
Не каюсь, не змінююсь, завжди я тільки Такий ...

       .  8 жовтня у районному будинку культури відбулася зустріч з непересìчною особистістю, патріотом своєї держави, поетом і прозаїком, членом Національної Спілки письменників України, членом Віньковецької районної літературної спілки «Огневежа», учасником АТО Артуром Закордонцем. Літературні варіації «Не каюсь, не змінююсь, завжди я тільки Такий» були присвячені не лише такій знаковій для кожного письменника події, як вихід чергової книги «Гримуля»  (до речі, пан Артур представив її на розсуд читачів на 26 БукФорумі у Льовові), а й 50-річному ювілею літератора.
        Привітати письменника завітали почесні гості: перший заступник голови райдержадміністрації В.Лужняк, заступниця голови райдержадміністрації Л.Коваль, селищний голова В.Ананчук, начальник відділу культури О.Слишинська, які вручили ювіляру грамоти та подарунки.
         
.Отримав вітання винуватиць свята і від своїх бойових побратимів у особі В.Задворного, голови ГО «Віньковецька районна спілка учасників АТО», колег – працівників районної газети «Сільські новини», друзів по перу – членів районної літературної спілки «Огневежа», односельців.
          Гарні, щирі слова чергувалися з чудовим, майстерним виконанням пісень на слова ювіляра Н. Кохан.
          Звучали поезії у виконанні працівників бібліотеки Л.Матковської та Л.Баранюк, від яких, за словами самого автора та присутніх в залі, мороз по шкірі.
         . Не менше бурхливих оплесків викликало і авторське виконання пісень, хоч пан Артур чесно признався – нот не знає, та коли подібне заважало таланту, особливо такому

Переглядів: 228 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar