MENU
Головна » 2019 » Травень » 23 » Не переболить і не забудеться
14:18
Не переболить і не забудеться

.23 травня Україна відзначає День Героїв. Цього дня ми вшановуємо видатних діячів українського визвольного руху, воїнів, які боролися за Україну впродовж її історії, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців, вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. Це день героїв новітніх – Небесної Сотні та тих, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини. З нагоди відзначення  Дня Героїв в читальному залі районної дитячої бібліотеки  відбулась година пам'яті "Не переболить і не забудеться...".
   Патріотичні поезії  прозвучали у виконанні вихованців гуртка "Ми - українці", керівника гуртка БДЮТ І.Любої та заступника директора по роботі з дітьми ЦБС Л.Матковської.
   
.Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто навічно пішов від нас, але залишились в наших серцях, як взірець самовідданої любові до Батьківщини, а також поіменно згадали наших героїв-земляків Михайла Лемешева, В'ячеслава Кутковського та Дмитра Миколайчука, які загинули у зоні АТО.  А на завершення, ведуча Л.Баранюк наголосила, що це день пам’яті усіх українців, які присвятили своє життя нашій з вами свободі, тим, хто боровся і захищав Україну.
   
.Книжково-ілюстративна виставка «Герої не вмирають», ознайомила присутніх із документальними та художньо-публіцистичними виданнями про тих, хто боровся і бореться за честь, правду і гідність, за вільне серце, за мирне небо над нашою головою  на Сході України.

Переглядів: 229 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar