MENU
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Небесна Сотня в вирій полетіла
14:28
Небесна Сотня в вирій полетіла

Представники виконавчої влади, місцевого самоврядування, учасники антитерористичної операції, волонтери, молодь, духовенство та громадськість району зібралась біля пам’ятного знаку на Алеї українських патріотів, щоб віддати шану тим, хто докорінно змінив українську історію, світогляд мільйонів українців, хто повстав проти свавілля корумпованої влади, хто змінив свідомість українців.

Присутні в скорботі схилили голови та з великою вдячністю пом’янули Героїв Небесної Сотні і загиблих воїнів-захисників України, які віддали життя за світле майбутнє України, хвилиною мовчання. Учні Віньковецького НВК, та представники організацій поклали живі квіти та запалені лападки до пам'ятного знаку.

Голова райдержадміністрації В. Лелюк зазначив: «Сьогоднішній день – це незаперечний доказ того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Нині ми йдемо шляхом свободи та верховенства права, ми маємо гідно відповідати на всі виклики часу. Тож нехай кожен пам’ятає подвиг Небесної Сотні, що поклали свої життя захищаючи демократичні цінності, права та свободи людини і громадянина, національні інтереси нашої держави та її європейський вибір».

Ось уже минає друга річниця від трагічних і героїчних подій на Майдані. Протягом січня-лютого 2014 року відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують своїх синів і дочок, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

   

 

Переглядів: 386 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar