MENU
Головна » 2019 » Липень » 17 » Оголошення про  проведення конкурсу на посаду директора Віньковецької центральної районної бібліотеки
14:15
Оголошення про  проведення конкурсу на посаду директора Віньковецької центральної районної бібліотеки

Оголошення про проведення конкурсу на посаду

директора Віньковецької центральної районної бібліотеки

 

Віньковецька районна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Віньковецької центральної районної бібліотеки (далі – керівник).

Особа, яка бере участь у конкурсі (далі – кандидат), упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону, адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

копію документа, що посвідчує особу;

копії документів про вищу освіту;

два рекомендаційні листи довільної форми;

мотиваційний лист довільної форми;

проекти Програми розвитку Віньковецької центральної районної бібліотеки на один та п’ять років (критерії проекту Програми: матеріально-технічне забезпечення; кадрове забезпечення; напрямки розвитку установи; інновації).

Кандидати можуть надати інші документи, які, на їх думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження до кандидатів: не може бути призначена на посаду керівника особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління Віньковецькою центральною районною бібліотекою.

Документи надсилаються на поштову та електронну адреси районної ради з 16.07.2019 р. до 14.08.2019 року включно за адресою: 32500, смт Віньківці, вул. Соборної України, 15, районна рада, електронна адреса: vn_rada@ukr.net . Початок формування конкурсної комісії – 16.07.2019 року.

 

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

Громадським організаціям у сфері культури подати до районної ради по три кандидатури до складу конкурсної комісії до 31.07.2019 року.

Умови праці, відомості про матеріально-технічну базу, фінансову звітність за 2018 рік Віньковецької центральної районної бібліотеки розміщено на офіційному веб-сайті Віньковецької районної ради (vinkivtsirada.km.ua) в розділі «Публічна інформація».

Телефони для довідок: 21-7-60; 22-3-21

 

 

Переглядів: 200 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar