MENU
Головна » 2017 » Вересень » 15 » Письменник зблизька: знайомтесь - Ніна Шмурикова
10:42
Письменник зблизька: знайомтесь - Ніна Шмурикова

  Формат скайп-спілкування все більше набирає обертів у бібліотеці. Тепер його використовують не лише для спілкування з рідними та друзями. 14 вересня юні користувачі Віньковецької районної дитячої бібліотек та Красилівської районної бібліотеки для дітей охоче поспілкувалися з подільською письменницею, членом Національної спілки письменників України Ніною Миколаївною Шмуріковою. Такий формат зустрічі «Письменник зблизька» започаткувала Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Шевченка. До нашої бібліотеки завітали учні 5 А класу Віньковецького НВК (класний керівник Карпова Валентина Степанівна).

Ніна Миколаївна розповіла про власні твори для дітей, презентувала книги «Хоробрий Сашко», «Де ти, Ясочко, бувала?» та поділилася творчими планами. Поетеса зауважила, що дуже любить дітей, а також може надати поради тим, хто пробує віршувати. Читачі гарно декламували вірші з книг автора. Активно спілкуючись, наввипередки задавали запитання письменниці, іноді, навіть, дивували своєю відвертістю та безпосередністю.

А на завершення Ніна Миколаївна звернулася до юних читачів з побажанням зростати справжніми патріотами, любити свою країну і бути готовими до її захисту. Бібліотекарі та вчителі подякували пані Ніні за щиру та відверту розмову і запросили завітати до Віньковецької та Красилівської районних дитячих бібліотек.

Віньковецька районна дитяча бібліотека

   

Переглядів: 505 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar