MENU
Головна » 2017 » Лютий » 3 » Працівники культури долучились до збору допомоги постраждалим в Авдііївці
12:22
Працівники культури долучились до збору допомоги постраждалим в Авдііївці

Сьогодні Авдіївка та її мешканці потребують нашої підтримки та допомоги. За останні дні на сході України активізувались російсько-терористичні сили.

Через масовані обстріли житлових районів страждає цивільне населення. Місто залишилося повністю знеструмленим. Без води, електрики та теплопостачання перебувають тисячі мирних мешканців.

Працівники відділу культури Віньковецької РДА, районної бібліотеки, будинку культури, дитячої школи мистецтв долучились до  збору гуманітарної допомоги постраждалим.

Усі зібрані речі та продукти харчування вже передані до координаторів з Віньковецької райдержадміністрації, які акумулють допомогу з усього району, аби вже сьогодні централізовано відправити вантаж усього необхідного до Авдіївки.

Збір гуманітарної допомоги для жителів Авдіївки триває. Допомогу можна надати в у відділ звернень громадян Віньковецької райдержадміністрації (вул. Соборної України 2).
До пунктів прийому гуманітарної допомоги приймаються:
-        теплий одяг;
-        ковдри;
-        продукти харчування тривалого зберігання – фасування 1-2 кг. (згущене молоко, консерви, крупи, макаронні вироби, олія, цукор, печиво та ін.);
-        засоби гігієни (підгузки для дорослих та дітей).

Висловлюємо вдячність усім небайдужим мешканцям Віньквовецького району, які долучилися до збору гуманітарної допомоги. Навіть найменша допомога стане для них неоціненною підтримкою!

Переглядів: 316 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar