MENU
Головна » 2019 » Квітень » 25 » « Ти чорний біль! Чорнобиль!»
10:45
« Ти чорний біль! Чорнобиль!»

     .25 квітня 2019 року   в селищі Віньківці біля Пам’ятного знаку на Площі Слави проведено мітинг – реквієм,  приурочений Дню трагедії на Чорнобильській АЕС  « Ти чорний біль! Чорнобиль!»,  в якому прийняли  участь учасники ліквідації трагедії на Чорнобильській АЕС,   голови   сільських  рад, представники трудових колективів та ін. 
  Годину пам’яті відкрив заступник селищного голови В.В.Карпов. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх  загиблих і померлих ліквідаторів Чорнобильської трагедії.

     До слова також було запрошено голову районної  державної адміністрації Коцеміра  О.А. та  голову  районної  ради  Ходюка А.П. які вручили ліквідаторам аварії  на  ЧАЕС грамоти та подарунки.
  
.З промовою виступив Цимбалюк  В.П.,  заступник голови Віньковецької районної  організації  «Союз Чорнобиль» Всеукраїнської громадської організації  інвалідів «Союз  Чорнобиль України» у Хмельницькій області.                                   
 Як знак нашої пам’яті про страшну трагедію і тих ліквідаторів,  які ціною свого життя заплатили за чисте небо над головами  багатьох  поколінь до пам’ятного знакупокладено квіти.                               
.Виконали для присутніх пісні «Чорнобильська біда» та «Україна єдина» для учасників мітингу солістки районного будинку культури О.Ялтусевич та Н.Косарєва.

      

Переглядів: 232 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar