MENU
Головна » 2018 » Травень » 10 » Тих днів не змовкне слава...
08:31
Тих днів не змовкне слава...

     8 травня 2018  року до Дня пам’яті та примирення  і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівники Віньковецької центральної районної бібліотеки  підготували театралізовану книжкову виставку "В книжковій пам’яті – миттєвості війни".
     

На   презентацію виставки,   яка  відбулась  у  кінотеатрі   "Заслав'я",   завітали   учні   5-9 класів Віньковецького  НВК. 


     Учасниками переглянуто  художній кінофільм  «В бой идут одни старики». 
 

     9 травня 2018 року у смт Віньківці на центральній площі селища зібралась громада людей, які об’єднавшись у колону, урочистою ходою, з живими квітами та вінками пройшли до площі Слави, де відбулися урочистості присвячений Дню пам'яті та примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Цей світлий День Перемоги».
   

  Учасники заходу вшанували пам'ять воїнів – визволителів хвилиною мовчання, в молитві пом’янули всіх, хто не повернувся з війни, а святі отці Ярослав, Ігор і Василь помолилися за душі убієнних.
     

   Відкрив мітинг-реквієм голова селищної ради В. Ананчук. Перед ветеранами війни та громадськістю району виступили голова райдержадміністрації В.Лелюк, голова районної ради А.Ходюк, військовий комісар підполковник О. Мельник. 
   

   Також, у районному будинку культури відбувся святковий концерт «Нам Перемога в серці піснею лунає», для усіх бажаючих. 
 

 

 

 

 

 

Переглядів: 315 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar