MENU
Головна » 2019 » Серпень » 23 » Відзначення Дня Державного Прапора та 28-ї річниці незалежності України
15:13
Відзначення Дня Державного Прапора та 28-ї річниці незалежності України

23 серпня 2019 року Віньковеччина святкувала День Державного Прапора та День незалежності .України. Урочистості розпочались о 10-й годині підняттям Державного Прапора біля районної державної адміністрації. Право підняття прапора було надано учасниці антитерористичної операції, медичному працівнику, тендітній дівчині, але сильній духом захисниці, віньківчанці, Катерині Сметанко та переможцю обласного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, переможцю Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» Сергію Ачілову. З будівлі райдержадміністрації хлопці та дівчата в національному вбранні винесли почергово прапори, на яких були автографи воїнів-захисників, ці ж прапори, як символ української свободи і боротьби, очолили ходу Гідності. Присутні на Майдані, вишикувались в колону і пройшли святковою Ходою для продовження святкування Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Дня Незалежності України у районному будинку культури, де їх уже зустрічав духовий оркестр.
.О 10.30 в залі РБК розпочався святковий концерт, глядачі змогли насолодитися чудовим співом Віньковецьких солістів та майстерними танцювальними номерами найкращих танцювальних колективів району. Керівники району проголосили вітальні промови та нагородили спільними грамотами Віньковецької райдержадміністрації та Віньковецької районної ради: Колективи-передовики сільськогосподарського виробництва району, за досягнення високих $IMAGE4ft$.показників у праці:
1. ТОВ «Адамівка Агро» с.Адамівка
2. ТОВ «Агрофірма Прогрес-В» с.Слобідка Охрімовецька
3. ПОП «Росія» с.Вликий Олександрів
4. ТОВ «Лани Віньковеччини» смт.Віньківці

.За зразкову військову та трудову дисципліну, за своєчасне та якісне виконання поставлених завдань за призначенням:
5. Колектив Віньковецького районного військового комісаріату.
Трудові колективи підприємств району:
6. Колектив ТОВ «Віньковецький сирзавод», за досягнення вагомих показників у виробництві та реалізації харчової та переробної продукції.
6. Колектив мініпекарні «Наш хліб» с. Нетечинці, за забезпечення якісним хлібом та хлібобулочними виробами населення району.

.О 12.00 розпочалося фольклорне дійство «Ой, варенички мої!» Гостей свята пригощали варениками делегації від сільських рад, шкіл та організацій району. Гумором та піснями частували присутніх найкращі аматорські фольклорні колективи та гумористи району, які, за хорошу роботу були відзначені грамотами Відділу культури райдержадміністрації.
Також в рамках дегустації вареників експертною комісією було вибрано переможців у таких номінаціях :
- за найоригінальнішу начинку: Нетечинецька сільська рада, Районний ЦСС СДМ, Районний центр зайнятості;
- за найбільшу кількість начинок: Велико-Олександрівська сільська рада;
- за найкращу гостинність: Охрімовецька сільська рада, Осламівська сільська рада;
- за найоригінальнішу ліпку вареника: Велико-Олександріївський НВК;
- за найкраще оздоблення столу: Майдан-Олександрівська сільська рада;
- за відмінний майстер-клас: Будинок дитячої та юнацької творчості.
Ввечері о 19.00 розпочалася конкурсно-розважальна програма для молоді.

Переглядів: 254 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar