MENU
Головна » 2019 » Листопад » 8 » Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва
16:38
Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

.8 листопада 2019 року у Віньковецькому районному будинку культури відбулися святкові урочистості до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. День працівників культури та майстрів народного мистецтва особливе свято, адже ці професії покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.
З вітаннями та подарунками виступили перший заступник голови районної державної адміністрації В.О. Лужняк, голова районної ради А. П. Ходюк, голова селищної ради      В. О. Ананчук. Від органів місцевого самоврядування  привітали заступник голови селищної ради В.В. Карпов, голова Велико-Олександрівської сільської ради Т.В. Васюк. Продовжила церемонію нагородження начальник відділу культури О.В. Слишинська. Грамотами та подяками відділу культури райдержадміністрації нагороджено працівників культури, аматорів народного
мистецтва, .майстрів декоративно-прикладного мистецтва, сільських голів. В подарунок лунали музичні номери від викладачів дитячої школи мистецтв, працівників районного будинку культури та аматорів сцени.
 . Продовження свята відбулося у фойє районного будинку культури за горнятком кави та чаю із солодощами та фруктами від профспілки  працівників культури. Виступами вітали гуртківці Зіньківського НВК (керівник Г.Бернацька), побажання приймали від ветеранів та аматорів сцени.

      .В цей день також вітання звучали в Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури та мистецтва від керівників області,  управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації. Почесною грамотою голови обласної ради нагороджено керівника відділу культури райдержадміністрації О.В. Слишинську.

Переглядів: 268 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar