MENU
Головна » 2019 » Грудень » 9 » Всеукраїнський тиждень права
12:49
Всеукраїнський тиждень права

З метою популяризації та обізнаності населення в межах правових та соціальних норм з 9 по 13 грудня  в Віньковецькій центральній районній бібліотеці стартував Всеукраїнський тиждень права.
 
. 9 грудня працівники ЦРБ провели правовий екскур «Людина. Право. Закон» для працівників територіального центру соціального обслуговування Віньковецького району. 
  Зокрема, говорили про те,  куди звертатися, щоб захистити свої законні інтереси, де знайти потрібну інформацію, як протидіяти дискримінації та насильству на різних рівнях, а також організацію надання населенню через мережу громадських приймалень безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини. 
   Крім того, присутнім презентували виставку правової літератури під назвою “Закони, що нас захищають”,  на якій була  представлена цікава інформація з історії права та правової відповідальності за порушення закону про проблеми становлення України як демократичної правової держави, про шляхи попередження насильства та його проявів, права людини, забезпечення рівних прав чоловіків та жінок в Україні і світі тощо.

Переглядів: 209 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar