MENU
Головна » 2018 » Квітень » 26 » Ти чорний біль! Чорнобиль!
08:57
Ти чорний біль! Чорнобиль!

 26 квітня 2018 року  в селищі  Віньківці біля Пам’ятного знаку на Площі Слави було проведено  годину пам’яті, приуроченої  Дню трагедії на Чорнобильській  АЕС  «Ти чорний біль!  Чорнобиль!».
 В масовому заході  взяло участь близько 150 чоловік. Це – ліквідатори чорнобильської трагедії  району, на чолі з головою Віньковецької районної організації  «Союз  Чорнобиль» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз  Чорнобиль України» у Хмельницькій області  Цибулько Миколою Петровичем,  голова районної державної адміністрації Віталій Борисович Лелюк,  голова районної ради Анатолій Петрович Ходюк, заступник голови РДА Марія Іванівна Білоус, селищний голова Василь  Олександрович  Ананчук, депутат обласної ради , голова фракції  «За конкретні справи»  Вадим Миколайович Лозовий, представники  трудових  колективів  райцентру та ін.

 На годині пам’яті було оголошено Хвилину Мовчання за загиблими від наслідків аварії на ЧАЕС, проведено церемонію покладання квітів, відзначено  Грамотами РДА та районної ради  ліквідаторів  та евакуйованих з безумовної зони відселення.
Вручено медалі  «Знання, душу, серце - людям!»  для двох медпрацівників ліквідаторів аварії.

Вручено  3  Подяки від  президента Всеукраїнської  громадської організації інвалідів  «Союз  Чорнобиль України»  Володимира  Васильовича  Войтова.
Солісти  Наталія  Шевчук  та  Ігор Кукурудза  виконали для присутніх хвилюючі твори:  «Чорнобильська зона» та «Біда».
Ведучими заходу працювали:  Дар’я  Лиса  та  Василь  Андрухів.

 

 

 

 

Переглядів: 341 | Додав: RitaH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar